Ključna prednost pred konkurenco je prav celostna ponudba

Sončne elektrarne

Zgodovina fotovoltaičnega sistema

Zamisel o fotovoltaičnem sistemu je zelo stara. Alexandre Edmont Becquerel je že leta 1839 odkril, da nekatere snovi ob obsevanju s svetlobo oddajajo električno energijo. V nadaljnjem raziskovanju je imel veliko vlogo zlasti Albert Einstein, ki je leta 1905 predstavil »fotoefekt«, za kar je bil pozneje nagrajen z Nobelovo nagrado.Fotovoltaične celice se uporabljajo že od konca 50-ih let prejšnjega stoletja. Danes se po vsem svetu uporabljajo za proizvodnjo električne energije in so vgrajene v žepnih računalnikih ter nameščene na strehah in fasadah, parkomatih, protihrupnih pregradah ali zunanjih površinah.

Sonce sije zastonj. S svojo energijo ustvarja zemeljske ekosisteme in omogoča življenje milijonom živalskih vrst. Tudi ljudje smo del tega življenjskega kroga. Zaradi naših energijskih potreb smo lastni planet že skoraj pahnili iz ravnovesja. Vendar lahko s pomočjo tehnologije zajamemo sončno svetlobo in jo uporabimo kot najbolj čist vir energije. Le tako se bo človeštvo razvijalo naprej z nezmanjšano hitrostjo in hkrati ohranjalo krhko ravnovesje našega planeta. Cene solarnih modulov so se v zadnjih letih močno znižale, njihov izkoristek pa se je povečal. Država s subvencijami in z zakonsko ureditvijo omogoča višjo donosnost naložbe v lastno sončno elektrarno.

Naložba za življenje – naložba v življenje.
Življenjska doba sončne elektrarne je najmanj trideset let. Sama naložba za tiste, ki so pridobili subvencijo se povrne v približno desetih letih in to ob rednem letnem donosu med 8 in 12% osnovnega vložka. Izkupiček od prodaje električne energije med desetim in tridesetim letom delovanja elektrarne pa predstavlja čisti dodatni zaslužek. Uporabniki, ki so priključeni po sistemu “net metering”, pa prihranek. Sončno elektrarno je mogoče izvesti kot streho, postaviti na streho ali v bližino objekta.

Fotovoltaični sistemi

Fotovoltaični sistemi BISOL zagotavljajo zmogljivost od 5 do 1000 kWp in so namenjeni zasebnim ter poslovnim strankam. Za načrtovanje, namestitev in zagon sistemov so pooblaščeni partnerji BISOL. Poleg tega za vas uredimo tudi postopek za pridobitev subvencije.

PRIMER 1

PRIMER 2

 

CERTIFIKATI

V podjetju Evroinstal si prizadevamo za kakovost na vseh področjih.

Moto našega poslovanja je nenehno izobraževanje in nadgrajevanje monterskih praks.

Partnerji

Naši poslovni partnerji s katerimi že dolgo sodelujemo

Z željo, da  vam pomagamo pri urejanu pridobitve eko subvencije