Zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu!

Vodovod

Izvajamo vse vrste strojnih inštalacij. Uporabljamo material proizvajalcev kot so GEBERIT,VIEGA,VALSIR, REHAU,TE-CE…. . Inštalacije se izvajajo po ustreznih postopkih glede na namen in proizvajalca. (hladno stiskanje, vijačenje, varjenje, mehko in trdo lotanje).

  • Vodovodne inštalacije v hiši ali stanovanju predstavljajo nepogrešljiv del našega življenja in tega se premalo zavedamo.
  • Hišni vodovod predstavlja prvo pravo investicijo po izgradnji objekta in že dolgo ne predstavlja nekega nadstandarda, ampak osnovo za normalno življenje.
  • Vodovodna inštalacija je del objekta in jo ni mogoče na enostaven način zamenjati oziroma popraviti, zato je potreben tehten premislek o načinu izvedbe in vgrajenem materialu.
  • Vodovodne inštalacije predstavljajo eno primarnih dejavnosti v našem podjetju in zato se izvedbi in izbiri materiala posveti veliko pozornosti.
  • Vodovodna napeljava večinoma poteka podometno in je ne vidimo, zato se velikokrat pozablja kako pomembna je za naše življenje.
  • Vodovod izvedemo kompletno od grobe inštalacije do montaže kopalniške opreme.
  • Vodovodne cevi so lahko iz različnih materialov (večplastne, inox, baker), vendar pa je najbolj pomembno, da je zagotovljena trajna neoporečnost pitne vode, saj se napeljava vodovodnih inštalacij izvaja kot dolgotrajen element v stavbi (20 – 50 let).
  • Cena vodovodne inštalacije je odvisna predvsem od izbire materiala in razvejanosti sistema v objektu. Na podlagi vašega tlorisa vam lahko izdelamo ponudbo.

Čistilne naprave-kanalizacija

Biološko čiščenje komunalne odpadne vode je le del prispevka k izboljšanju in zaščiti okolja zaradi onesnaževanja. Ker se ohranjevanje narave začne pri viru onesnaževanja je smiselno sisteme za čiščenje postaviti tam, kjer nastaja odpadna voda. Biološke čistilne naprave so namenjene čiščenju odpadnih vod iz kopalnic, stranišč, kuhinj, pralnih strojev in podobnih virov onesnaževanja.

Male biološke čistilne naprave vgrajujemo predvsem tam, kjer obstoječih ali novozgrajenih objektov ni možno priključiti na urejeno komunalno omrežje ali povsod tam, kjer bi bila gradnja greznic okolju neprijazna in draga rešitev.

CERTIFIKATI

V podjetju Evroinstal si prizadevamo za kakovost na vseh področjih.

Moto našega poslovanja je nenehno izobraževanje in nadgrajevanje monterskih praks.

Partnerji

Naši poslovni partnerji s katerimi že dolgo sodelujemo

Z željo, da  vam pomagamo pri urejanu pridobitve eko subvencije