Ključna prednost pred konkurenco je prav celostna ponudba

Hišno prezračevanje

Raziskave dokazujejo, da ljudje, ki živijo ali delajo v nezadostno prezracevanih stavbah trpijo zaradi mnogih bolezni, kot so glavobol in alergije. V povprecju ljudje preživijo 90 % casa v zaprtih prostorih. Zato je bistvenega pomena zagotavljanje zdravega zraka znotraj bivalnih prostorov brez vonja in visoke vlažnosti.

Prezračevalne naprave, ki jih vgrajujemo garantirajo obstojnost gradbenih materialov in ustvarjajo zdravo in udobno bivalno okolje v nepredušno in dobro izoliranih stavbah.

Energetske prihranke omogoca kombinacija dodatne izolacije zgradbe in uporaba prezracevalnega sistema z izrabo odpadne toplote. Izraba odpadne toplote z ventilatorji z EC tehnologijo vodi k nadaljnjemu izboljšanju energetske ucinkovitosti in prihranku stroškov za ogrevanje do ene tretjine.

Nezaželene snovi ostanejo zunaj, porabljen zrak se nadzorovano in ucinkovito obnavlja. Vlaga se stalno odstranjuje kar preprecuje nastajanje plesni, ohranja gradbene materiale in zagotavlja dolgorocno ohranjanje vrednosti nepremicnine.

Razmišljajte o rekuperaciji toplote, kot o držanju skodelice toplega čaja v dlaneh. Vaše dlani se bodo ogrele brez, da bi se dotaknile vira toplote – vročega čaja.

Rekuperatorski sistem uporablja toploto iz kuhinj, kopalnic ipd., da ogreje svež vstopni zrak na udobno temperaturo. To zagotovi tako obnovo zraka, kot zdravo notranjo klimo. Srce sistema je enota za izmenjavo toplote, v kateri se srečata dva ločena krogotoka zraka. Ena stran je priključena na dovod svežega, zunanjega zraka, druga pa na odvod uporabljenega zraka iz hiše. Svež in uporabljen zrak se nikoli ne pomešata.

Rekuperacijski sistem bo navadno popolnoma zamenjal zrak v hiši vsake dve do tri ure. Da bi dosegli enak  učinek, bi morali za enako dolgo časovno obdobje odpreti vsa okna in vrata.

Razlika o vplivu na notranjo klimo in vaše počutje je očitna – v hišo bi spustili prah, hrup, prepih  in iz hiše izgubili toploto in udobje.

CERTIFIKATI

V podjetju Evroinstal si prizadevamo za kakovost na vseh področjih.

Moto našega poslovanja je nenehno izobraževanje in nadgrajevanje monterskih praks.

Partnerji

Naši poslovni partnerji s katerimi že dolgo sodelujemo

Z željo, da  vam pomagamo pri urejanu pridobitve eko subvencije